BOBCAT KNIKLADERS


Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik hier voor een vergroting

Klik hier voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik hier voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik hier voor een vergroting

Klik hier voor een vergroting

 

 

Bobcat knikladers zijn uitgerust met een Kubota dieselmotor met een hoog vermogen en koppel, Dit in combinatie met de multifunctionele joystick, die voorwaarts - achterwaarts rijden, zweefmodus en hulphydrauliek bedient, bepaalt nieuwe maatstaven voor de productiviteit. De hoge snelheidsoptie zorgt ervoor dat de knikladers een snelheid van 36 km/h kunnen bereiken, voor meer mobiliteit en productiviteit.

Het ontwerp van de achterklep zorgt voor maximaal zicht op de achterzijde van de machine, om meer veiligheid te bieden zijn de vulbuizen van de brandstoftank en van de hydraulische vloeistoftank achter de afsluitbare achterkap gesitueerd. De werklichten vooraan leveren ruim voldoende verlichting, optionele voorzieningen, zoals werklichten achteraan, een op het dak gemonteerd zwaailicht en een achteruitrijlamp zorgen voor extra veiligheid, bovendien is de cabine FOPS gecertificeerd, wanneer de optionele koepelbescherming is aangebracht.

De cabine is op rubberen dempers gemonteerd die het rijden op oneffen terrein comfortabeler maken door de bestuurden van het chassis te isoleren. Eenvoudige toegang tot de cabine vanaf beide zijden van de machine, een volledig verstelbare geveerde stoel, volledig zicht rondom, ergonomische bedieningsorganen, kantelbare stuurkolom, standaard radio inbouwkit en royale en gerieflijke werkomgeving. Cabineverwarming, luchtrecirculatie en –filtratie, met 5 roosters verzekeren een optimale omgeving voor de bestuurder, Airco is als optie beschikbaar.

Bobcat knikladers types

Model  Gewicht (kg) Kieplast (kg)
AL275 3900 2750
AL350 4800 3500
AL440 5700 4400

 

Bobcat logo kijk voor meer info op:
www.bobcat.eu


© www.dekruifmachines.nl        sitemap•