BOMAG


Bomag trilstamper

trilwals

Bomag éénrichtingstrilplaat

Verdichtingsmachine

Compacte bomag trilplaat

Bomag trilplaat

Bomag tweerichtingstrilplaat

Bomag trilstamper

Bomag trilplaat

Bomag handgevoerdewals

 

Bomag is een begrip in wegenbouw. Wereldwijd de onbetwiste nummer één als het gaat om walsen en verdichters. En niet alleen de machines van de kleinste trilstamper tot een kolossale vuilverdichter, maar vooral ook de techniek, die door voortdurende innovatie op eenzaam hoog niveau staat.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over Bomag machines. Bent u van plan een machine van Bomag te kopen of te laten repareren, neem dan contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden! Ook voor het huren van een machine bent u bij ons op het juiste adres!

Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen.

Actuele informatie kunt u vinden op:
www.bomagverkoop.nl

Bomag machinies

 

BT-Trilstampers

BT-Trilstampers
BOMAG levert 4-takt- en dieselstampers met een eigen gewicht van 61 kg tot 81 kg. De stampers zijn ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden.

De Bomag stampers laten zich heel eenvoudig bedienen en zijn robuust en degelijk gebouwd. Ze worden standaard voorzien van bedrijfsuren- & motortoerenteller met service indicatie en een degelijke constructie rondom ter bescherming van de motor en tegen vuil van buitenaf.

De stamper heeft 2 lucht- & 2 brandstoffilters en carterolie-niveau-beveiliging met L.E.D.

Meer informatie op www.bomagverkoop.nl

   
BVP Eénrichtingstrilplaten

BVP-Eénrichtingstrilplaten
Speciaal voor de meest voorkomende werkzaamheden heeft Bomag twee budgetplaten ontwikkeld, de BVP trilplaten. Deze platen zijn met name geschikt voor licht tegelwerk en in de groenvoorziening. Hoewel deze BVP-trilplaten ontwikkeld zijn voor de lichtere werkzaamheden, zijn zoals bij alle Bomag trilplaten ook bij deze budgetplaten, kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel.

De opties zijn beperkt tot de meest voorkomende toepassingen, zoals een vulcolanmat, transportwielen voor eenvoudig transport en een watertank ( inhoud 7 liter) voor asfalt werkzaamheden. De standaard garantie op de BVP trilplaten is twaalf maanden.

Meer informatie op www.bomagverkoop.nl

   
BP Eénrichtingstrilplaten BP-Eénrichtingstrilplaten
Op zoek naar de juiste trilplaat?

Bomag heeft een compacte serie eenrichtings trilplaten voor de kleinere klussen.

De machines zijn licht van gewicht, laten zich makkelijk bedienen en zijn eenvoudig mee te nemen door de afneembare bedieningsboom en robuuste bescherming rondom, die ook als handgreep kan dienen.

Meer informatie op www.bomagverkoop.nl

   

BPR Tweerichtingstrilplaten

BPR-Tweerichtingstrilplaten
De tweerichtingsplaten van Bomag, de zg. BPR-serie, bestaat uit een reeks trilplaten met een slagkracht van 2,5 tot 10 ton.

De hele serie beschikt over een robuuste beschermkap, die bescherming biedt tegen vandalisme en schade. Bovendien wordt het motorgeluid door de beschermkap aanzienlijk gereduceerd.

Voorts beschikt de BPR-serie over een groot klimmend vermogen en een hoge marssnelheid. De hele BPR-serie is leverbaar in een hand gestarte versie en/of elektrisch startend.

Bekijk de video en overtuig uzelf van dit geweldige Bomag product.

Meer informatie op www.bomagverkoop.nl

   
BW Handgevoerdewalsen

BW-Handgevoerdewalsen
Ruim 50 jaar geleden (in 1957) is Bomag begonnen met de vervaardiging van de handgevoerde trilwalsen en sinds die tijd een begrip in de wereld van wegenbouw.

De handgevoerde trilrol die tot op de dag van vandaag in productie.

Meer informatie op www.bomagverkoop.nl

Ook voor orginele Bomag onderdelen & accessoires kunt u bij ons terecht.

Bomag filters  Bomag filters

 


© www.dekruifmachines.nl       • sitemap•