WIE ZIJN WIJ

Al vele jaren is De Kruif Machines in Nederland de leverancier van diverse gerenommeerde merknamen.
De Kruif machines is een full service onderneming waar dienstverlening hoog in het vaandel staat. Of dit nu de advisering van uw nieuwe of gebruikte machine betreft of voor het draaiend houdenvan uw machinepark, De Kruif Machines staat altijd voor uw klaar. Ons eigen service team bestaat uit gespecialiseerde monteurs die uw materieel in top conditie houden. En dit alles tegen scherpe uurtarieven.

Verder heeft De Kruif Machines een eigen verhuurvloot om uw tijdelijke behoefte aan een machine op te kunnen vangen. Zoekt u echter een nieuwe of gebruikte machine, van welk merk dan ook, wij hebben hem staan of zoeken hem voor u via ons eigen netwerk. Kortom De Kruif Machines is groot geworden door met u mee te denken. De Kruif Machines staat voor een duurzame relatie met u als middelpunt.

 

 

 

 

 

 

VERKOOP / LEASING
Verkoop van nieuwe en gebruikte machines, Ons occasions aanbod kunt u op de website vinden!

 

SERVICE
Ons eigen service team bestaat uit gespecialiseerde monteurs die uw materieel in top conditie houden. En dit alles tegen scherpe uurtarieven. Door een centrale ligging in Stroe is het mogelijk om snel service te verlenen in alle windhoeken een prioriteit voor u en ons. Ook kunnen we tijdens reparaties aan uw machine tijdelijk voor vervanging zorgen uit onze eigen verhuurvloot.

Periodieke Machinekeuring! Voor vele machines geld een Periodieke Machinekeuring, Minimaal 1x per jaar dient uw heftruck/machine te worden gekeurd, dit kan door een van onze keurmeesters gebeuren. Dit kan bij ons in de werkplaats maar ook bij u op locatie. Na de uitvoering van de keuring krijgt de machine een sticker en ontvangt u een checklist met daarop alle keuringspunten. Deze checklist moet u bij een eventuele controle van de arbodienst kunnen tonen. De werkgever is altijd verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemer en dus ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse machinekeuring.

 

TEAM
Arie van den Bosch Bart van den Brink Geurt de Bruin Jannes van Ravenhorst Johan van Loon Pieter de Kruif Toon de Frel Wilco van de Herik Anton de Kruif Anton de kruif

WERKPLAATS & ONDERDELEN MAGAZIJN
Wanneer u zelf reparaties of onderhoud uitvoert kunt u te allen tijde onderdelen bestellen, In ons grote onderdelen magazijn hebben wij een ruim assortiment onderdelen op voorraad.

Verzending van onderdelen met UPS


Bestelde onderdelen worden normaal gesproken de volgende dag geleverd. Kunt u zo lang niet wachten dan is er altijd een snelle oplossing bespreekbaar zodat u de onderdelen zo snel mogelijk tot uw beschikking heeft.

 

 

 

 

VERHUUR
Verhuur machines voor korte of langere termijn.
Meer informatie op de verhuur pagina.

 

TRANSPORT
Eigen diepladertransport.

 


© www.dekruifmachines.nl       • sitemap•
 
Arie van den Bosch Bart van den Brink Geurt de Bruin Jannes van Ravenhorst Johan van Loon Pieter de Kruif Toon de Frel Wilco van de Herik Anton de kruif